A Giuliano Caffè a távoli 1950-ben Canavese-i Caluso helységben, Torino kapujában született.
Az alapító Michele Giuliano Albo-t elbűvölte ez a gyümölcs, elhatározta, hogy feldolgozza és kezdetben a Canavese környékén és a közeli Valle d'Aostában forgalmazza.

Akkoriban kezdődött el egy gondos és kitartó kutatás a többféle nyers minőségi kávészem legjobb arányban történő keverésére.

Kiváló minőség és íz folyamatos kutatása által a Giuliano az elmúlt években a hírnévr tett szert, mely értékek megtartásában nagy szerepe volt az alapító lányának Maria Teresanak és a férjének Federico Minellinek is.

Az elmúlt közel fél évszázad alatt a Giuliano kifejlesztette és tökéletesítette vállalkozási elképzelését, fő céljának választotta a közintézmények kiszolgálását, ahová sikerrel vezette be termékét, a kávé keverék minőségének és a vevők gondos kiszolgálásának köszönhetően.

Ma a Giuliano Caffè egy modern társaság, mely a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelel (UNI EN ISO 9001/2000 minősítés) örömmel tesz eleget az új kihívásoknak, úgy mint a hivatalok és családok kiszolgálása, olasz és külföldi vevőkör új szegmenseinek elérése: nagykereskedők, viszonteladók, élelmiszer beszállítók, feldolgozóipar.

A Giuliano Caffè kiváló minőségű kávékeverék gyártására szakosodott,1950 óta Olaszországban. Egy olyan vevőközönséget céloztott meg, akik túlsúlyban a bárok és közintézmények köréből kerülnek ki. A hozzértő vevőkör a céget arra késztette, hogy egy magas minőségi szintű terméket gyártson, amely szigorúan kézműipari termék.
A kávékeverékeink az UNI EN ISO 9001/2000 minőségbiztosíási rendszer előírásai szerint készültek.
2006-ban a Giuliano caffé elnyerte az Íz Mestere (Maestro del Gusto) minősítést, melyet a Torinói Kereskedelmi Kamara a Slow Food egyesülettel együtt ítélt oda, a termék minőségi és termelési folyamatának elismeréseként.

Giuliano Caffè egy fél évszázados szenvedély
Giuliano Caffè Magyarország Kft.  •  Tel.: 06-20/9117-833, 06-30/3540-113